A+ A A-

De Leeuw Autobanden afgebrand

Beoordeel dit item
(4 stemmen)

De wielenspecialist Enschede, beter bekend als G. de Leeuw autobanden en sportvelgen werd afgelopen dinsdag avond getroffen door een brand. De complete inboedel, de voorraad en een groot deel van het pand gingen daarbij verloren. Er deden zich geen persoonlijke ongevallen voor.

Eigenaar Geert de Leeuw weet nog niet waardoor de brand werd veroorzaakt, maar vermoedt dat er ergens in het pand aan de Nood Esmarkerrondweg kortsluiting is ontstaan. De brand werd rond 19.00 uur ontdekt toen de vlammen uit het dak sloegen. Rond 22.00 uur gaf de brandweer het sein ‘brand meester’.

Bandenhotel
In het magazijn lagen volgens De Leeuw honderden banden en wielen op voorraad. De opgeslagen zomersets van klanten lagen gelukkig op een andere locatie. De montage hiervan vindt nu plaats bij het op een steenworp afstand gelegen garagebedrijf van Herman Willemsen.

De Leeuw heeft nog geen idee hoe groot de financiële schade voor zijn bedrijf is. “Dat ben ik nog aan het uitzoeken. Er is zo veel op me afgekomen de laatste dagen. Ik ben nu vooral bezig om nieuwe huisvesting te vinden. We hebben vandaag de bandenapparatuur onder het puin vandaan gehaald. We zijn de machines schoon aan het maken om te zien of ze nog te gebruiken zijn.”

Laatst aangepast op Monday, 11 March 2013 14:31
Paul van den Bogaard

Functie: Redacteur. Verantwoordelijk voor de redactionele content van het magazine en de website van Automotive Werkplaats en de aftersalesportefeuille van Automotive Management.

Specialismen: Banden en onderdelen.

Persoonlijk: Sleutelt graag aan klassieke auto's en motoren.

Contact: paul@mobilitymedia.nl, 06-55841727

Laat een reactie achter

Videokanaal

  • Populairst
  • Reacties
next
prev