A+ A A-

Apollo Tyre Manufacturer of the year

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Apollo Tyres is op de Tyre Technology Expo in Keulen uitgeroepen tot Tire Manufacturer of the Year.

Graham Heeps, redacteur van Tire Technology International en een van de juryleden: "Apollo Tyres heeft in de afgelopen tien jaar een indrukwekkende groei doorgemaakt. Maar wat ik echt bewonder, is dat Apollo de specifieke uitdagingen van lokale markten aangaat. Een goed voorbeeld hiervan is het nieuwe R&D Center in Europa."

Erkenning
De Tire Technology International Awards for Innovation and Excellence worden jaarlijks uitgereikt op de beurs in Keulen en zijn een erkenning voor innovatie en uitmuntendheid in de bandenindustrie. De kandidaten zijn genomineerd door de lezers van het vakblad Tire Technology International en de lijst is aangevuld met suggesties van de redactie van het tijdschrift. Deze lijst wordt vervolgens voorgelegd aan een onafhankelijk panel van internationale experts uit de bandenindustrie. Dit panel kiest de uiteindelijke winnaars.

Onkar S. Kanwar, directievoorzitter Apollo Tyres Ltd: "Kwaliteit, innovatie en duurzame bedrijfsvoering zijn al lange tijd de hoekstenen van onze vooruitgang. En we hebben behoorlijk wat vooruitgang geboekt. Internationale erkenning, zoals de titel Tire Manufacturer of the Year, versterkt ons streven naar nog mooiere en geavanceerdere banden."

 

 

 

Laatst aangepast op Friday, 15 February 2013 17:00
Paul van den Bogaard

Functie: Redacteur. Verantwoordelijk voor de redactionele content van het magazine en de website van Automotive Werkplaats en de aftersalesportefeuille van Automotive Management.

Specialismen: Banden en onderdelen.

Persoonlijk: Sleutelt graag aan klassieke auto's en motoren.

Contact: paul@mobilitymedia.nl, 06-55841727

Laat een reactie achter

Videokanaal

  • Populairst
  • Reacties
next
prev