A+ A A-

Overname Geevers Schiedam

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Loek Autoparts uit Rotterdam heeft het filiaal van Geevers in Schiedam overgenomen. Hierdoor is een leverancier van auto-onderdelen ontstaan die zich in de regio Rotterdam goed moet kunnen handhaven.

Directeur Loek Klaasman: "Met Loek Autoparts ging het op zich al super. Ondanks de crisis zijn we blijven groeien. Ik heb altijd goed contact gehad met Geevers, met Goof Gijbels. Het bleek dat we toch een beetje concurrenten van elkaar waren en daarom hebben we het in deze samenwerking gezocht."

Voor de werknemers van Geevers Schiedam veranderd er niets. Al het personeel is met het bedrijf mee overgenomen. De naam verandert wel, in Loek Autoparts Schiedam. De beide bedrijven vullen elkaar perfect aan, aldus Klaasman: "Voor ons is het aantrekkelijk dat Geevers beschikt over een grote voorraad onderdelen, die ze snel kunnen leveren. Voor Geevers is het van belang dat er in Rotterdam een goede leverancier van auto-onderdelen aan het schadeherstelbedrijf staat voor personenauto's. Dat betreft dan vooral plaatdelen en verlichting, zeg maar de buitenkant. Ik durf te zeggen dat wij voor bijna elke personenauto onderdelen kunnen leveren."

Autokompas

Automotive Werkplaats is sinds oktober 2013 de nieuwe naam van Autokompas, dat al 25 jaar het toonaangevende het vakblad is voor professionals in automotive aftersales. We bedienen een breed publiek: onder onze lezers zijn monteurs-met-ambitie, werkplaatschefs, maar ook eigenaren, managers en directeuren van autobedrijven, auto-importeurs en toeleveranciers. Het blad wordt in een oplage van ruim 15 duizend exemplaren verstuurd aan alle bedrijven binnen de autobranche en heeft derhalve een groot lezersbereik.

De titel onderscheidt zich door haar praktijkgerichte aanpak. Automotive Werkplaats schrijft op een heldere manier over de ontwikkelingen op  het gebied van reparatie, onderhoud, banden, diagnose, equipment en distributie. Ook behandelen we praktijkcases en gaan we dieper in op technische aspecten van de auto.

Laat een reactie achter

Videokanaal

  • Populairst
  • Reacties
next
prev