Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with id: 59
A+ A A-

Overname Geevers Schiedam

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Loek Autoparts uit Rotterdam heeft het filiaal van Geevers in Schiedam overgenomen. Hierdoor is een leverancier van auto-onderdelen ontstaan die zich in de regio Rotterdam goed moet kunnen handhaven.

Directeur Loek Klaasman: "Met Loek Autoparts ging het op zich al super. Ondanks de crisis zijn we blijven groeien. Ik heb altijd goed contact gehad met Geevers, met Goof Gijbels. Het bleek dat we toch een beetje concurrenten van elkaar waren en daarom hebben we het in deze samenwerking gezocht."

Voor de werknemers van Geevers Schiedam veranderd er niets. Al het personeel is met het bedrijf mee overgenomen. De naam verandert wel, in Loek Autoparts Schiedam. De beide bedrijven vullen elkaar perfect aan, aldus Klaasman: "Voor ons is het aantrekkelijk dat Geevers beschikt over een grote voorraad onderdelen, die ze snel kunnen leveren. Voor Geevers is het van belang dat er in Rotterdam een goede leverancier van auto-onderdelen aan het schadeherstelbedrijf staat voor personenauto's. Dat betreft dan vooral plaatdelen en verlichting, zeg maar de buitenkant. Ik durf te zeggen dat wij voor bijna elke personenauto onderdelen kunnen leveren."

Laat een reactie achter

Videokanaal

  • Populairst
  • Reacties
next
prev